Новини

За добру справу вдячні від душі

Image21 жовтня 2016 року народний депутат України Ігор Молоток з робочим візитом перебував в Конотопському районі. Народний обранець разом з головою районної ради Анатолієм Боярчуком і головою райдержадміністрації Миколою Горбенком відвідали Вирівський навчально-виховний комплекс "загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад"  Конотопської районної ради Сумської області, де оглянули виконання робіт по встановленню енергозберігаючих вікон.

Вирівський НВК  має багатолітню історію, побудований ще в 19 столітті. Це храм науки, спільне надбання не одного покоління. Народні обранці, районна влада,  керівники села з розумінням ставляться до проблем закладу і всіляко допомагають їх вирішувати.

Саме за сприяння народного депутата Ігоря Федоровича Молотка було виділено кошти на виготовлення та встановлення сучасних енергозберігаючих вікон. Ремонтні роботи виконувались швидко, якісно й оперативно.

Разом з керівниками району Вирівський сільський голова Ірина Точиленко,  районні депутати Сергій Черевко, Микола Клінушин, директор ДНСП «Вирівське» Олександр Сахно допомагають і підтримують заклад у забезпеченні матеріально-технічної бази НВК. Ця підтримка є свідченням небайдужого ставлення цих людей до шкільних проблем й розвитку освіти України.

«Щасливі діти – майбутнє сильної України. Вони повинні навчатися у хороших, затишних, класних кімнатах, оснащених сучасними меблями та обладнанням. І ми докладемо всіх зусиль, аби саме так і було», – підсумував народний депутат Ігор Молоток.

Цього ж дня делегація відвідала ще один навчальний заклад – аграрний професійний ліцей, який надає освітні послуги в сфері професійно-технічної освіти. На сьогодні заклад розвивається, але має низку проблем, пов’язаних з поліпшенням  матеріально-технічного стану. Народний обранець пообіцяв посприяти у вирішенні проблем навчального закладу.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту