Новини

Усі ми діти козацького краю

Image12 жовтня 2016 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у фестивалі – ярмарку мистецтв «Усі ми діти козацького краю», присвяченого Дню захисника України. Захід проходив в Конотопському професійному аграрному ліцеї, що в сел.Заводське.

Сьогодні ми разом гортаємо нову сторінку історії. У цей день завжди першими ми будемо згадувати і вшановувати тих, хто ціною власного здоров’я,  власного благополуччя і власного життя почав будувати новий день нової України.

В ході свята лунали вітання з Днем українського козацтва, Днем святої Покрови Пресвятої Богородиці та з Днем захисника України.

«Величезний уклін учасникам АТО, які в цей нелегкий для країни час, героїчно захищають рідну землю, зберігаючи вірність військовому обов'язку, гідно та віддано служать українському народові, ризикуючи власним життям, відстоюють суверенітет і незалежність нашої Батьківщини» – зазначив у своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук.

     На фестивалі проводилась виставка та майстер-клас декоративно-ужиткового мистецтва за участю вихованців гуртків закладів культури району «Славимо край, де родилися ми!», виставка-продаж страв національної кухні «Смакота Конотопщини – 2016», виставка «Осінні дари Конотопщини».

Присутні милувалися виступами дитячих фольклорних колективів району, кращим з яких вручені подяки.

Image 

Image

Image 

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту