Новини

Депутатські кошти використовуються на благо району

Image На 92-му кілометрі автошляху Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин біля с.Пекарі Конотопського району збудовано автобусну запинку. Роботи виконані на замовлення служби автомобільний доріг в Сумській області за сприяння народного депутата України Миколи Лаврика.

30 вересня 2016 року голова районної ради Анатолій Боярчук разом з депутатом обласної ради Іваном Романюком перевірили готовність зупинки до експлуатації.

Жителі с.Пекарі давно мріяли про зупинку і вдячні депутатам за допомогу, адже зупинка дуже зручна за будь-якої погоди.

Встановлення автобусної зупинки – це малопомітна, але, як виявилося, дуже важлива для людей справа, – зауважив Анатолій Боярчук. – Необхідно робити життя сільських людей більш комфортним і затишним, щоб зручно було як дітям, так і людям більш поважного віку, які нині, на жаль, найменш захищені.

            З метою перевірки використання коштів, виділених обласною радою на виконання депутатських повноважень, Іван Романюк відвідав Конотопський професійний аграрний ліцей. На ремонт спортивної та актової зали ліцею депутат спрямував 40 тис. грн. таких коштів.

Слід зазначити, що всі 200 тис. грн. коштів, які були виділені обласною радою на фінансування виконання депутатом своїх повноважень, Іван Петрович спрямував на допомогу Конотопському району. Дані кошти направлені на покращення матеріально-технічного стану бюджетних закладів району та на надання матеріальної допомоги.

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту