Новини

П’ята церемонія нагородження Почесною відзнакою «Веста»

Image28 вересня 2016 року до свята, яке кожен в Україні сприймає як одне з найближчих до серця, – Дня працівників освіти, у Конотопському районі відбулась урочисті заходи по відзначенню працівників та ветеранів освітньої ниви – П’ята церемонія нагородження Почесною відзнакою «Веста».

На урочисте зібрання завітали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко, заступники керівників району, начальники структурних підрозділів РДА, депутати районної ради, сільські голови, директори, педагоги, учні навчальних закладів району. Це свято зібрало в дружнє коло учительську родину та стало виявом пошани до вчительської праці та поваги до педагога.

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук привітав присутніх із професійним святом та відмітив, що сьогодні освітня галузь є пріоритетною для держави. Щиро подякував працівникам галузі за щоденну кропітку працю, зазначивши, що, мабуть, жодне професійне свято не відлунюється у людській душі так чисто і дзвінко, як День працівників освіти. Люди з любов’ю називають його – Днем учителя. Кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим, відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання.

Окрім привітань найкращим освітянам району вручили Почесні відзнаки „Веста”, що означає „найяскравіша зірка”. Названа відзнака започаткована в Конотопському районі у 2011 році за ініціативи  районної ради та районної державної адміністрації, якою вже п’ятий рік поспіль нагороджують  у переддень Дня працівників освіти найяскравіших і найталановитіших педагогів Конотопського району.

Неабиякої урочистості святу додали яскраві та барвисті виступи творчих колективів району.

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image 

 

 

Перейти до вмісту