Новини

До 25-ї річниці Незалежності України

Image22 серпня 2016 року у с.Козацьке відбулися районні урочисті заходи з нагоди 25-ої річниці Незалежності України.

В урочистих заходах взяли участь голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко, селищний та сільські голови району, духовенство на чолі з владикою Романом, представники ЗМІ, громадськість.

На початку заходу біля церкви Архангела Михаїла лунали церковні дзвони за єдність України. Квартет духовенства Конотопської єпархії під керівництвом єпископа Романа заспівали молитву за мир в Україні.

Потім керівники району поклали квіти до пам’ятного знаку жертвам Голодомору та до Меморіалу Слави, після чого був денний салют.

В ході свята голова районної ради Анатолій Боярчук від імені депутатського корпусу привітав всіх учасників урочистого зібрання з нагоди одного з найважливіших свят нашої країни – Дня Незалежності України.

Анатолій Васильович зазначив: «У ці дні ми святкуємо не просто день народження держави. Це – свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державну незалежність, про яку мріяло не одне покоління українців, за яку віддали свої життя сотні й тисячі героїв національно-визвольної боротьби.  Нажаль і сьогодні їх нащадки повинні зі зброєю в руках відстоювати незалежність нашої Батьківщини в зоні АТО» та побажав всім здоров’я, добра, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах і починаннях.

З нагоди знаменної події в історії національного державотворення – 25-ї річниці Незалежності України – пам’ятною відзнакою «25 років незалежності України» нагороджені засновник, голова правління ТОВ АФ «Козацька» Конотопського району Сумської області Віктор Гала, лікар загальної практики – сімейний лікар Попівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Лариса Ковтун, майстер виробничого навчання Конотопського аграрного ліцею Володимир Либань, учасник бойових дій антитерористичної операції  Сергій Криворук, директор державного підприємства «Конотопське лісове господарство» Леонід Бут, директор філії «Конотопський райавтодор» Володимир Синиця, приватний підприємець Тамара Змисля, соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району Віра Мицак, голова Конотопської районної державної адміністрації Микола Горбенко.

За вагомий внесок у громадське життя села Попівки, благодійну діяльність, визначні особисті заслуги у культурному розвитку Конотопського району рішенням районної ради від 27.07.2016 присвоєно звання «Почесний громадянин Конотопського району» Маргариті Олександрівні Чепурній. І в цей день  з нагоди 25-ї річниці Незалежності України Маргариті Олександрівні вручено посвідчення «Почесний громадянин Конотопського району» та відзнаку.

Свято продовжилося святковим концертом гурту «Смоляни».

Присутні мали можливість оглянути виставку квіткових композицій «Квітковий оберіг», виставку прапорів громад району. Працювали майданчики для дітей, караоке «Співаймо разом», боді арт.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту