Новини

Привітали працівників поліції

Image4 серпня 2016 року голова районної ради Анатолій Боярчук привітав працівників поліції з професійним святом – Днем Національної поліції України.

Нагадаємо, що українці отримали нове свято: відтепер 4 серпня відзначатиметься день Національної поліції України. Саме в цей день рік тому Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про Національну поліцію», згідно з яким міліція трансформувалася у поліцію.

Працівники Національної поліції – це мужні  люди,  які працюють для захисту законності і правопорядку. Заради свободи, честі, гідності громадян їм часто доводиться ризикувати власним життям .

«Ви дбаєте про захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадян, інтересів держави і суспільства, попри будь-які негаразди, виконуєте свій важкий, але вкрай важливий для суспільства обов’язок – захист правопорядку. Кожен із нас добре знає, що поліцейська служба нелегка й дуже відповідальна» – звернувся до працівників поліції голова районної ради Анатолій Боярчук, вітаючи їх з професійним святом.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у зміцнення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та з нагоди першої річниці створення Національної поліції України, грамотами голови районної ради та голови райдержадміністрації нагороджені кращі працівники Конотопського відділу поліції.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту