Новини

В Попівці ремонтують об’єкти соціальної сфери

Image13 липня 2016 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук та голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко з робочою поїздкою відвідали с.Попівку, де проходить капітальний ремонт об’єктів соціальної сфери, важливих для життя громади.

«Не секрет, що школа, районний будинок культури, амбулаторія загальної практики сімейної медицини в с.Попівка потребували ремонту вже не один рік. Сподіваюсь, що після того, як дані об’єкти будуть відремонтовані, мешканцям села стане жити комфортніше” – зазначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

Зокрема, ремонтується районний будинок культури, на капітальний ремонт якого з районного бюджету виділено 890 тисяч гривень. Підрядчиком, який виконує роботи, є ФОП Змисля П.С. Реконструюється фойє та кабінети районного будинку культури, буде капітально відремонтовано глядацька зала та сцена, гурткові кімнати, замінено вікна і двері на енергозберігаючі, облаштовано два санвузли тощо.

На заміну покрівлі Попівської ЗОШ IIII ступенів та її утеплення з районного бюджету виділено 1 114 тисяч гривень. На сьогодні прийшов перший транш коштів в сумі 600 тисяч гривень, йдуть роботи з заміни покрівлі, що виконуються підприємством «Будпартнер», яке очолює Олег Жуков, чекають на другий транш.

Цього року, завдячуючи керівництву району та депутатам, на сесії районної ради було прийнято рішення про виділення коштів на реконструкцію одного з корпусів Попівської АЗП-СМ в сумі 270 тисяч гривень. Підрядчиком ФОП Шумицькою І.В. проводяться роботи з заміни всіх вікон і дверей на енергозберігаючі, заміну і утеплення покрівлі, встановлення нової сантехніки, виконується внутрішнє та зовнішнє оздоблення всіх кабінетів тощо.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту