Новини

Із засідання колегії Конотопської райдержадміністрації

 

Image15 червня 2016 року під головуванням голови Конотопської райдержадміністрації Миколи Горбенка, за участі  голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука,   селищного та сільських голів, структурних підрозділів районної адміністрації, керівників підприємств, організацій та установ району, відбулась колегія Конотопської районної державної адміністрації.

На засіданні колегії підведені підсумки проходження опалювального сезону 2015-2016 років та намічені завдання щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

               Також заслухано інформацію головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району Анатолія Маняка з питання проведення комплексного медичного огляду працівників сільського господарства та населення Конотопського району у 2016 році.

               Про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відповідно до Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» інформувала присутніх начальник служби у справах дітей Конотопської районної державної адміністрації Тетяна Точиленко.

В ході колегії визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення. По даних питаннях порядку денного прийняті відповідні доручення.

Image

Image 

Перейти до вмісту