Новини

«Майбутнє – це ми!»

ImageВ перший день літа в Конотопському районі відбулось районне свято «Майбутнє – це ми!», присвячене  Міжнародному дню захисту дітей. З нагоди цього свята на території Дубов’язівського НВК «СШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» за сприяння керівництва Конотопського району, за участі депутатського корпусу районної ради та сільських рад, спільно з педагогічними колективами шкіл, працівниками відділу освіти та культури організовано і проведено різноманітні заходи.

Територія навчального закладу перетворилась в цей день на велике дитяче містечко.

Зі святом та початком канікул привітали дітей керівництво району, які із неприхованою гордістю за підростаюче покоління нагородили грамотами і подарунками обдарованих дітей – учасників ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, переможців районного конкурсу «Юні нащадки Малевича».

В рамках заходу для дітей працювали – ігровий, розважальний, спортивний і туристичний куточки, арт-,  фото-, та Євро- майданчики. Діти взяли активну участь у конкурсах «малюнку на асфальті», танцювали, співали пісень, робили дитячий аква-грим, брали участь у спортивних естафетах та грали в різні інтерактивні ігри разом з улюбленими мультиплікаційними героями. Кожна дитина отримала за участь у святі маленькі призи та подарунки.

Image

Image

Image

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту