Новини

В навчальних закладах Конотопського району пролунали Останні дзвоники

ImageУ травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно сумне і радісне водночас. Радісне – бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників. Свято Останнього дзвоника відбулося 27 травня 2016 року в навчальних закладах Конотопського району.

Керівництво Конотопського району, депутати районної ради, взяли участь у святі “Останнього дзвоника” і привітали педагогічні колективи навчальних закладів, учнів та батьків із закінченням навчального року.

З нагоди свята керівництво району побажали випускникам бути добрими і порядними людьми, мати велику витримку, мужність, віру і перш ніж зробити відповідальний крок у доросле життя виважено поміркувати, бо від правильно прийнятого рішення залежатиме подальша доля.

В цей святковий день у швидких й красивих вальсах, що знаменують початок нового життя і прощання зі школою, закружляли школярі, викликавши захоплення у вчителів, батьків, молодших учнів.

І ось урочиста мить – лунає останній дзвоник. Для вчорашніх дев’ятикласників почалося нове життя.

Атмосфера цього свята завжди по-особливому чуйна, хвилююча, трепетна. Було багато сказано щирих теплих слів, відзначено кращих учнів, подаровано безліч квітів.

Image

Image

Image

Image 

 

 

 

 

Перейти до вмісту