Новини

Працює громадська приймальня народного депутата України Лаврика Миколи Івановича

Image27 квітня 2016 року за дорученням народного депутата України – Миколи Івановича Лаврика особистий прийом громадян провела для жителів Конотопського району  помічник – консультант народного депутата України   Колодна Ірина Володимирівна.

Такі виїзні прийоми в Конотопському районі здійснюються згідно графіка в четверту середу кожного місяця з 10 до 16 години. Усі бажаючі мали  змогу поспілкуватися з помічником народного депутата, обговорити актуальні питання як колективного, так і особистого значення.

 Зокрема, Пекарівський сільський голова Валерій Громико порушив питання встановлення автобусної зупинки на примиканні другорядної дороги з с.Пекарі до центральної траси  по руху маршруту рейсового автобуса м.Конотоп – м.Ромни. Звернення жителя с. Попівка Микола Голінка стосувалося оформлення спадщини. Микола Клінушин з с.Вирівка прийшов з листом від сільських жителів, розібратись в питанні демонтажу аварійних стовпів ліній електропередач, що проходять через земельні ділянки громадян.

Ніна Оксюн звернулась з проханням надати фінансову допомогу на лікування її онуки Бондар Анастасії 19.06.2003 року народження. Встановлений діагноз – гострий лімфобластний лейкоз.  

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Вирішення окремих порушених питань взято на  контроль.

Image

Image 

 

Перейти до вмісту