Новини

Участь у Всеукраїнській спартакіаді серед депутатів Сумської області

Image22 квітня 2016 року збірна команда „Козацька Слава” Конотопського району взяла участь у другому етапі змагань  Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Сумської області. Змагання проходили у Спортивному комплексі Сумського державного університету  м.Суми.

За перемогу боролися 20 команд з міст і районів Сумщини загалом 400 чоловік, котрі змагалися з п’яти видів спорту: волейболу, футзалу, настільного тенісу, шахів та шашок.

            На урочистому відкритті учасників змагань вітали голова Сумської обласної ради Семен Салатенко, його перший заступник Анатолій Річкаль та заступник – Лілія Ричкіна, ректор СумДУ Анатолій Васильєв, голова обласної профпілкової організації працівників державних установ Ігор Теліженко, начальник управління з питань фізичної культури і спорту Сумської облдержадміністрації Дмитро Лантушенко, а також почесний гість змагань  дворазовий Олімпійський чемпіон з веслування на байдарках та каное Олександр Шапаренко.

            Збірна команда «Козацька Слава» у складі депутатів Конотопської районної ради Миколи Горбенка, Дениса Кулешова, Віктора Хопляка, Андрія Юрченка, депутатів сільських рад В’ячеслава Фільова,  Олега Блажка, Сергія Чухіля, Олександра Запорожця, Наталії Білоножко, Тетяни Назаренко, сільських голів Віктора Новака і Михайла Шешені у запеклих спортивних баталіях змагалися з  визначених жеребкуванням командами.

            Достойними суперниками у змаганнях з волейболу виявилася команда Сумської обласної ради, наші чоловіки показали майстерну гру поступившись лише двома очками Сумчанам.

            У турнірі з футзалу команда Конотопського району з рахунком 3:1 перемогла команду Буринського району, проте поступилася у півфіналі суперникам Кролевецького району.

            Під час урочистої церемонії  за зайняте 3 місце з настільного тенісу депутат Малосамбірської сільської ради Тетяна Назаренко була нагороджена медаллю і грамотою. В загально-командному заліку збірна команда Конотопського району «Козацька слава» посіла 12 місце.      

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук на Конотопській землі вітаючи учасників змагань зазначив, що в Конотопському районі  приділяється значна увага по реалізації політики у сфері фізичної культури і спорту, розвитку масового дитячо-юнацького футболу та поліпшення здоров’я дітей і підлітків, організації змістовного дозвілля молоді, підвищення значимості фізкультури і спорту, як важливої складової у формуванні здорового способу життя, активізації діяльності органів місцевого самоврядування в цій сфері.

 Image

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту