Новини

Відбулася 6 сесія Конотопської районної ради 7 скликання

Image24 лютого 2016 року відбулась шоста сесія Конотопської районної ради сьомого скликання,  в роботі якої взяли участь депутати районної ради, заступники голови райдержадміністрації, представники правоохоронних органів, місцевої прокуратури, селищний та сільські голови, керівники підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2015 рік та про виконання районного бюджету за 2015 рік. Внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку  Конотопського району та до районного бюджету на 2016 рік.

На сесії заслухали та прийняли до відома інформацію про стан законності за 2015 рік та заходи щодо її зміцнення, звіт Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району про здійснення делегованих районній державній адміністрації районною радою повноважень у сфері охорони здоров’я. Розглянули низку питань з прийняття міжбюджетних трансфертів у 2016 році.

Після обговорення депутати затвердили районні програми: забезпечення виконання Конотопською районною державною адміністрацією повноважень виконавчої влади та реалізації повноважень, делегованих Конотопською районною радою по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Конотопського району на 2016 рік, «Фінансова підтримка громадської організації «Інваліди війни Конотопщини» на 2016-2018 роки», «Зміцнення матеріально-технічної бази та розширення мережі відділень в складі територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району, які надають соціальні послуги незахищеним верствам населення на 2016 рік».

Також депутати внесли зміни до районних програм: «Освіта Конотопщини на 2016-2018 роки», «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2016 рік». Розглянули також земельні питання. Враховуючи рекомендації постійних комісій, районною радою знято з контролю рішення, що вже виконані.
 
Image
 
Image
 
Image
 
Image 

Перейти до вмісту