6 сесія 7 скликання (24.02.2016)

Про передачу міжбюджетного трансферту щодо здійснення компенсаційних виплат інвалідам війни та…

                                                                  Image                                                         

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.02.2016

Про передачу міжбюджетного трансферту

щодо здійснення компенсаційних виплат

інвалідам війни та учасникам

бойових дій з числа учасників

антитерористичної операції

 

Згідно із Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», з метою забезпечення здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом інвалідам війни та учасникам бойових дій з числа учасників антитерористичної операції, відповідно до підпункту 5 пункту 2 статті 101 Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Передати міжбюджетний трансферт у вигляді іншої субвенції для забезпечення компенсаційних виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування у  міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні в Сумській області інвалідам війни та учасникам бойових дій з числа учасників антитерористичної операції із загального фонду Конотопського районного бюджету обласному бюджету Сумської області в сумі 302175 (триста дві тисячі сто сімдесят п’ять) гривень.

2. Доручити голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з головою Сумської обласної ради Салатенком С.П. укласти відповідний договір щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

 

Голова районної ради                                                А.В.Боярчук

 

Заїка 6 62 90

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту – 1, районній державній адміністрації – 1, управлінням РДА: соціального захисту населення – 1, фінансів – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі – 1.

Перейти до вмісту