6 сесія 7 скликання (24.02.2016)

Про внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку…

 Image

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 ШОСТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.02.2016

Про  внесення  змін та доповнень

до програми економічного і соціального

розвитку  Конотопського району 

на  2016  рік

 

Розглянувши пропозиції Конотопської районної державної адміністрації щодо внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік, затвердженої рішенням районної ради від 18.12.2015 зі змінами від 14.01.2016, керуючись статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

районна рада вирішила:

1.Внести доповнення до абзацу 4 розділу 5 „Поліпшення якості державного управління ” та викласти його у новій редакції:

„співпраця Конотопської районної державної адміністрації, Конотопської районної ради, селищної та сільських рад територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, депутатів усіх рівнів, громадськості для досягнення цілей та виконання завдань Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік. Для забезпечення виконання своїх повноважень, основних завдань щодо здійснення виконавчої влади в районі та реалізації делегованих повноважень в умовах  сьогодення в зв’язку із значно обмеженим фінансовим ресурсом передбаченим для утримання Конотопської районної державної адміністрації,  в тому числі окремих юридичних структурних підрозділів (управління соціального захисту населення, фінансового управління), передбачається виділення субвенції з районного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів в загальній сумі 332,710 тис. гривень:

Перелік здійснення видатків за рахунок субвенції з місцевого бюджету державному на виконання програм соціально-економічного та культурного розвитку регіонів

№ з/п

Найменування видатків

Сума (тис.грн..)

1

2

3

1.

Головний розпорядник коштів – Конотопська районна державна адміністрація, всього

 

332,710

 

в т. числі:

 

1.1.

Фінансове забезпечення проведення  необхідних поточних видатків за КЕКВ 5000 та видатків на оплату комунальних послуг і енергоносіїв за КЕКВ 2270 по  апарату та структурним підрозділам Конотопської районної державної адміністрації, в цілому

332,710

 

з них:

 

 1.1.1.

Фінансове забезпечення проведення  необхідних поточних видатків за КЕКВ 5000 по управлінню соціального захисту населення Конотопської районної державної адміністрації

86,000

 1.1.2.

Фінансове забезпечення проведення  необхідних поточних видатків за КЕКВ 5000 по  фінансовому управлінню Конотопської районної державної адміністрації Сумської області

84,870

2. Внести  зміни та доповнення до Додатку 1.1  Додатку 1 до Програми  „Заходи щодо реалізації Програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік” а саме:

Викласти в новій редакції:

2.1. Завдання 3 «Будівництво, реконструкція, капітальний ремонт об’єктів інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури району» пріоритету 1.1 «Інвестиційна діяльність, створення умов для інвестиційної привабливості» розділу 1 «Розвиток реального сектору економіки та інфраструктури»             (додаток 1);

2.2.Пункт 4 завдання 1 «Забезпечення належної якості обслуговування пасажирів» пріоритету 1.4 «Транспорт та транспортна інфраструктура»          розділу 1 «Розвиток реального сектору економіки та інфраструктури»          (додаток 2).

Доповнити:

2.3. Пунктами 2, 3 завдання 1 «Забезпечення покращення якості надання соціальних послуг  територіальним центром соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району, зміцнення його матеріально-технічної бази» пріоритету 2.3. «Соціальне забезпечення» розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток»;

завданням 2 «Забезпечення реабілітації дітей – інвалідів Конотопського району» пріоритету 2.3. «Соціальне забезпечення» розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток» (додаток 3).

2.4. Пунктом 2 завдання 4 «Модернізація закладів охорони здоров’я всіх рівнів»  пріоритет 2.4 «Охорона здоров’я» розділ 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток».

Викласти в новій редакції:

 пункт 1 завдання 5 «Створення належних умов та зміцнення матеріально-технічної бази для  забезпечення  якісного та ефективного надання медичної допомоги населенню Конотопського району, впровадження заходів з енергозбереження, зменшення питомих витрат та зменшення бюджетних видатків за спожиті  енергоносії» пріоритету 2.4 «Охорона здоров’я»             розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток» викласти в новій редакції (додаток 4).

Доповнити:

2.5. Завдання 3 „Матеріально-технічне забезпечення, проведення  капітальних та поточних ремонтів будівель та прибудов освітніх закладів ” пріоритету «Освіта» розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток»  пунктом 5 та викласти завдання в новій редакції;

Завдання 4 «Впровадження заходів з енергозбереження» пунктом 2 пріоритету «Освіта» розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток»;

 Завданням 6 «Модернізація матеріально-технічної бази державного професійно-технічного навчального закладу «Конотопський професійний аграрний ліцей» пріоритет «Освіта» розділ 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток».

У завдання 5 «Удосконалення системи роботи з обдарованою молоддю ”, пункту 1 пріоритету «Освіта» розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток»  збільшити обсяг фінансування з районного бюджету  (додаток 5).

2.6. До пункту  1 завдання 2 «Модернізація матеріально-технічної бази закладів культури» пріоритету 2.8 «Культура, туризм» розділу 2 «Соціальний та гуманітарний розвиток» внести зміни та викласти в новій редакції (додаток 6).

Доповнити:

2.7. Завданням 4 «Забезпечення виконання в межах повноважень, основних завдань щодо здійснення виконавчої влади в районі та реалізації виконання делегованих повноважень Конотопською районною радою» пунктом 1 розділ 5 «Поліпшення якості державного управління» (додаток 7).

3. Внести зміни та доповнення до додатку 3 програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік  „Перелік районних цільових програм по галузях, фінансування яких у 2016 році здійснюватиметься за рахунок коштів районного бюджету” та викласти його в новій редакції  (додаток 8). 

4. Доповнити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік додатком 9 «Перелік об’єктів, які фінансуються за рахунок іншої субвенції  загального та спеціального фондів з районного бюджету обласному бюджету Сумської області».

            5. Доповнити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік додатком 10 «Перелік об’єктів, які фінансуються за рахунок іншої субвенції загального фонду з районного бюджету місцевим бюджетам району».

6. Доповнити програму економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік додатком 11 «Перелік об’єктів, які фінансуються за рахунок іншої субвенції  загального та спеціального фондів з районного бюджету Конотопському міському бюджету».

 

Голова районної ради                                                                     А.В.Боярчук

Олійник  2 32 18

Надіслати: до протоколу – 1, постійній комісії районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та  питань реалізації державної регуляторної політики – 1, відділу економічного розвитку і торгівлі  РДА – 1, фінансовому управлінню РДА – 1, відділ освіти РДА – 1, центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району – 1, відділ культури РДА, територіальний центр соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району – 1; управління соціального захисту населення – 1; відділ фінансово-господарьського забезпечення апарату Конотопської РДА – 1; Попівська – 1, Сахнівська – 1, В’язівська -1 сільські ради, ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» – 1, Конотопська міська рада – 1

 

  –Додатки 1 – 11

 

 

Перейти до вмісту