Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image22 лютого 2016 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбулись засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради. Кожна з чотирьох комісій розглянула свої профільні питання. Депутати заслухали доповіді відповідних керівників підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації з питань освітянської сфери, галузі медицини, соціального захисту, земельних відносин тощо.

 

Головну увагу депутатський корпус приділив заслуховуванню звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2015 рік, звіту про виконання районного бюджету за 2015 рік. Детально обговорили зміни до програми економічного і соціального розвитку  Конотопського району та до районного бюджету на 2016 рік. Разом з цим заслухали інформацію по звіту Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району про здійснення делегованих районній державній адміністрації районною радою повноважень у сфері охорони здоров’я. Розглянули низку питань з прийняття міжбюджетних трансфертів у 2016 році.

            Також, депутати розглянули проекти рішень районних програм:   забезпечення виконання Конотопською районною державною адміністрацією повноважень виконавчої влади та реалізації повноважень, делегованих Конотопською районною радою по забезпеченню державної політики в бюджетній і соціальній сфері та реалізації заходів соціально-економічного розвитку Конотопського району на 2016 рік, «Фінансова підтримка громадської організації «Інваліди війни Конотопщини» на 2016-2018 роки», «Зміцнення матеріально-технічної бази та розширення мережі відділень в складі територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Конотопського району, які надають соціальні послуги незахищеним верствам населення на 2016 рік».

Підтримали запропоновані зміни до районних програм: «Освіта Конотопщини на 2016-2018 роки», «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2016 рік».

На останок, в порядку контролю комісії заслухали хід виконання окремих рішень і районних програм. З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

На засіданні президії районної ради погоджено питання порядку денного, що вносяться на розгляд шостої сесії районної ради сьомого скликання.

 Image

 Image

Перейти до вмісту