Новини

З паспортами нового зразка – до нового життя

ImageВручення перших у Конотопському районі паспортів громадянина України нового зразка, що мають особливий формат та містять біометричні показники власника, а також дають право безперешкодного в’їзду до країн Євросоюзу, відбулось 19 лютого 2016 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації.

Шести шістнадцятирічним жителям Конотопського району біометричні паспорти в урочистій атмосфері вручали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук та голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко в присутності начальника Конотопського міськрайонного відділу державної міграційної служби України Олега Рибалки.

Щасливими володарями пластикового паспорту громадянина України стали: Ярослав Ткач з с.Салтикове, Вікторія Вовк з с.Попівка, Анастасія Кравченко з с.Заводське, Марія Порполіт з смт.Дубов’язівка, Карина Олександренко з с.Попівка, Олена Сова з с.Юрівка.

Вітаючи юних громадян України з отриманням головного документа в житті, керівники Конотопського району побажали їм щастя, успіхів у житті, міцного здоров’я, мирного неба, любові до України і відданості їй на все життя.

 Image

 Image

 

Перейти до вмісту