Новини

У Конотопському районі вшанували пам’ять загиблого бійця АТО Анатолія Шульги

Image28 січня 2016 року голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у годині пам’яті, що відбулася у Соснівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа I-IІI ступенів –дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області імені Анатолія Шульги, на честь вшанування пам’яті уродженця с.Заводи Анатолія Шульги, бійця АТО, який  був воїном добровольчого полку «Азов» та загинув під час мінометного обстрілу під Маріуполем в районі Гранітного 27 січня 2015 року.

 

"Анатолій Шульга віддав за незалежність нашої держави та мирне майбутнє наших дітей найдорожче – життя. Україна втратила одного з кращих своїх синів. Втім, він назавжди залишиться у наших серцях і пам’яті, стане взірцем для наступних поколінь захисників Вітчизни. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю патріота. Вічна слава герою!", – зазначив у своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук.

В заході взяли участь рідні та близькі загиблого, представники райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, педагоги і учні Соснівського НВК, жителі села.

Присутні вшанували пам’ять Анатолія Шульги хвилиною мовчання і поклали до пам’ятної дошки квіти.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту