Новини

Відбулось розширене засідання ради ветеранів та учасників антитерористичної операції

Image15 січня 2016 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбулось розширене спільне засідання ради ветеранів та учасників антитерористичної операції і координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

У засіданні взяли участь керівництво Конотопської районної ради та райдержадміністрації, учасники антитерористичної операції та їх родини, члени ради, представники управлінь та відділів райдержадміністрації,  засоби масової інформації.

На засіданні були розглянуті питання: «Про соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей», «Про медичне забезпечення учасників антитерористичної операції», «Про соціальний захист дітей учасників антитерористичної операції», «Про стан забезпечення земельними ділянками учасників антитерористичної операції», «Про роботу центру зайнятості з учасниками антитерористичної операції», «Про обрання співголови ради ветеранів та учасників антитерористичної операції».

Учасники засідання активно долучилися до обговорення питань порядку денного, а також отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Шляхом відкритого голосування було обрано співголову ради із числа учасників антитерористичної операції. Ним став Сергій Криворук. За результатами засідання були прийняті відповідні рішення з метою належного їх вирішення.

По закінченню засідання відбувся урочистий концерт за участі дитячих вокальних та хореографічних творчих колективів району.

«Захід такого формату, коли спільно проводиться засідання ради  ветеранів та учасників антитерористичної операції і координаційної ради з надання допомоги учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, свідчить про наміри влади і громадськості об’єднати зусилля для досягнення загальної мети – покращання соціального та правового захисту ветеранів та учасників АТО» – наголосив голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук.

Image

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту