Новини

Після ремонту в с.Козацьке Конотопського району відкрито оновлену амбулаторію

Image29 грудня 2015 року представники влади Конотопського району з робочим візитом завітали в с.Козацьке Конотопського району, де відвідали оновлену після капітального ремонту Козацьку амбулаторію загальної практики-сімейної медицини.

 

Звертаючись до присутніх, заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова,  наголосила, що головними завданнями медичної реформи є підвищення доступності медичної допомоги, покращення якості медичного обслуговування, наближення послуг до людей.

З нагоди Нового року та Різдва посадовець від імені голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і себе особисто привітала працівників медичного закладу.

Слід зазначити, що Козацька АЗПСМ на сто відсотків укомплектована медичними кадрами і двома санітарними автомобілями та обладнанням.

В 2014 році, завдячуючи спонсорській допомозі керівника ТОВ АФ «Козацька» Віктору Галі, в амбулаторії були замінені вікна на енергозберігаючі, збудована нова котельня та встановлений новий твердопаливний котел,  придбана стоматологічна установка. Проте амбулаторія потребувала ремонту. Для його проведення залучені кошти сільського бюджету та районного бюджету. Це дало можливість провести внутрішній ремонт. А саме у відповідності до всіх санітарних вимог відремонтовані стоматологічний та дитячий кабінети, облаштовано внутрішній санвузол, а також проведено ремонт в 13 кабінетах, фойє, регістратурі, проведено заміну всіх внутрішніх і зовнішніх дверей, замінено електропроводку та сантехніку в усіх кімнатах. Це дає можливість покращити умови праці медичним працівникам і надання медичної допомоги населенню. Тільки спільними зусиллями Козацької сільської ради,  Конотопської районної ради і райдержадміністрації вдалося залучити відповідну кількість коштів для проведення  ремонту.

 Нині любо завітати до медичного закладу, де все зроблено добросовісно і якісно, в ім’я та на благо людини – жителя села.

Image

Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту