Новини

Урочисто привітали енергетиків філії Конотопського РЕМ ПАТ «Сумиобленерго»

Image22 грудня 2015 року з нагоди професійного свята Дня енергетика в приміщенні філії «Конотопського району електричних мереж ПАТ «Сумиобленерго» відбулися урочисті заходи. Керівництво Конотопського району привітало колектив підприємства на чолі з директором Олександром Лесненком зі святом.

В своєму вітанні заступник голови Конотопської районної ради Ірина Клігунова  зазначила: «Щиро вітаю всіх працівників енергетичної галузі з професійним святом! Ваша самовіддана праця є передумовою успішного розвитку економіки Конотопського району, надійного енергетичного забезпечення потреб населення, виробничого сектору та інфраструктури. Люди, які присвятили себе енергетиці – стійкі характером, мужні і віддані обраній професії. Бажаю всім працівникам енергетичної галузі нових творчих злетів і здобутків, міцного здоров’я, добра, успіхів та благополуччя Вам та Вашим сім’ям!».

З нагоди Дня енергетика грамотами районної ради та  районної державної адміністрації за сумлінну працю, активну участь в вирішенні питань у досягненні спільної мети – сталого економічного і соціального розвитку Конотопського району та забезпечення добробуту його жителів було відзначено кращих працівників філії «Конотопського району електричних мереж ПАТ «Сумиобленерго».
Image
Image
Image 

Перейти до вмісту