3 сесія 7 скликання (18.12.2015)

Про втрату чинності рішення районної ради від 15.10.2015 «Про прийняття закладів культури…

                                                                  Image                                                         

       КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

ТРЕТЯ СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

18.12.2015

Про втрату чинності рішення

районної   ради   від    15.10.2015

«Про прийняття закладів культури

із комунальної власності селищної

та сільських рад у спільну власність

територіальних громад сіл, селища

Конотопського району»

 

З метою забезпечення процесу формування місцевих бюджетів району на 2016 рік, враховуючи Закон України від 26.11.2015 №833 –VІІІ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей формування та виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад», відповідно до статті 3 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», керуючись статтями 43 та 60 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Визнати таким, що втратило чинність рішення районної ради від 15.10.2015 «Про прийняття закладів культури із комунальної власності селищної  та сільських рад у спільну власність територіальних громад сіл, селища Конотопського району».

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захист.

 

Голова  районної ради                        А.В.Боярчук                   

 

Тимощук   6 61 49

Надіслано: до протоколу – 1, постійній комісії районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту -1, фінансовому управлінню Конотопської районної державної адміністрації – 1, відділу культури Конотопської районної державної адміністрації – 1, селищній та сільським радам – 30.

Перейти до вмісту