Новини

Відбулись засідання постійних комісій та президія районної ради

Image16 грудня 2015 року в адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбулося спільне засідання постійних комісій та президія Конотопської районної ради.

 

З вступним словом до депутатів і запрошених звернувся голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, відзначивши, що тільки спільними зусиллями органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, сільської громади, депутатами сільських та районної рад, керівниками сільськогосподарських підприємств в Конотопському районі вирішується багато проблемних питань. 

             В  роботі депутатського корпусу сьомого скликання є конструктив, турбота про розвиток територій, прозорість у прийнятті рішень, відкритість в спілкуванні.

             На засіданні депутати розглянули питання галузі культури та освітянської сфери. Детально заслухали і обговорили проект програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2016 рік.

            Головну увагу депутатський корпус приділив районному бюджету на 2016 рік. З інформацією про формування кошторису району на наступний рік перед присутніми виступила начальник фінансового управління Конотопської райдержадміністрації Надія Кривченко. Вона зазначила, що районний бюджет Конотопського району на 2016 рік базується на аналізі поточної соціально-економічної ситуації в районі, норм чинного Податкового і Бюджетного кодексів України, проекту Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та інших законодавчих актів. Проаналізувала структуру доходів та видатків бюджету, відповіла на запитання учасників засідання. Детально обговоривши проект районного бюдету на 2016 рік, депутати районної ради схвалили головний фінансовий документ. 

З розглянутих питань прийняті відповідні рішення комісій.

На засіданні президії районної ради погоджено питання порядку денного, що вносяться на розгляд третьої сесії районної ради сьомого скликання, яка відбудеться 18 грудня 2015 року.

Image

Image

Image

 

 

Перейти до вмісту