Новини

Урочистості до Дня працівників сільського господарства

Image12 листопада 2015 року на передодні професійного свята Дня працівників сільського господарства в приміщенні адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації відбулися урочисті заходи.

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук дав високу оцінку роботі агропромислового комплексу Конотопського району, праці кожного аграрія.

«Аграрії Конотопщини люблять і добре дбають про землю, яка віддячує їм сторицею. Приємно, що в цій залі люди, які працюють на землі, вирощують хліб, розвивають тваринництво і все роблять для того, щоб сьогодні села жили і розквітали. Аграрний сектор завжди був пріоритетним для Конотопщини!» – зазначив Анатолій Васильович.

З нагоди Дня працівників сільського господарства грамотами районної ради та  районної державної адміністрації за сумлінну працю, активну участь в вирішенні питань у досягненні спільної мети – сталого економічного і соціального розвитку Конотопського району та забезпечення добробуту його жителів було відзначено кращих працівників сільського господарства Конотопського району.

             На знак глибокої шани і вдячності за повсякденну працю аграріям Конотопщини на святі було вручено коровай, як символ хліборобської праці добра і достатку.

 

Image

 Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту