Новини

В Конотопському районі відремонтували 5 вантажівок для АТО

ImageЗа сприяння районного керівництва в Конотопському районі ремонтують техніку, яка служить бійцям у зоні АТО. Цього разу було поставлено на колеса п’ять вантажних автомобілів ЗІЛ – 131.

Списані машини були передані для капітального ремонту в Конотопський район від Чернігівського оперативного командування. Керівники сільськогосподарських підприємств ТОВ "Вітчизна", ТОВ "БІОЛАТ", ТОВ "Агрополіс", ТОВ "Бочечківське", а також ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей» одностайно підтримали пропозицію очільників Конотопського району власними силами відремонтувати вантажні автомобілі для потреб АТО. 

Ремонтні роботи було проведено на високому рівні об’єднаними бригадами, до складу яких залучались спеціалісти потрібного профілю.

Всі разом, як мовиться, днювали і ночували біля ЗІЛів, здійснивши капітальний ремонт двигуна, фарбування кузова, діагностику всіх вузлів та агрегатів техніки.

Перед відправкою військової техніки до Чернігівського оперативного командування, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук особисто переконався в готовності кожної одиниці.

"Техніка, що надійде у зону АТО після ремонту фактично нічим не відрізнятиметься від нової. Громада Конотопщини не залишиться осторонь від питання повернення миру на Україну, всіляко підтримуючи українську армію", – підкреслив Анатолій Васильович.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту