Новини

Вітання до 71-ої річниці визволення України від нацистських окупантів

ImageДорогі ветерани, шановні земляки!

Від щирого серця дозвольте привітати Вас з визначною датою в історії українського народу – 71-ою річницею визволення України від нацистських окупантів.

Ця дата залишиться в пам’яті українців, як одна з найвагоміших дат нашої історії. Три роки Україна була окупована гітлерівцями, які спустошували все на своєму шляху, але наш народ вистояв у нерівній боротьбі і здобув право на мирне життя.

Минуло багато часу, і з кожним роком стає все менше учасників тих трагічних подій. Ми у вічному боргу перед ними за можливість жити на власній землі під мирним небом. Доземний уклін усім, хто здобував перемогу в жорстких боях на фронтах, в партизанських загонах та підпіллі, пережив важкі роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн та відроджував рідну країну.

З’являються нові покоління, але ніколи не зітруться з людської пам’яті кривава війна і всенародний подвиг в ім’я збереження життя на нашій українській землі. Ваші мужність, відвага, героїзм залишаться прикладом для наступних поколінь.

Бажаю Вам, дорогі наші ветерани, міцного здоров’я, родинного благополуччя та довголіття, адже здобутий Вами великий життєвий досвід безцінний для всіх нас!

 

З повагою,

голова районної ради                                                 А.В.Боярчук

Перейти до вмісту