Новини

Відбулася 49 сесія Сумської обласної ради 6 скликання

Image20 жовтня 2015 року під головуванням заступника голови Сумської обласної ради Віри Лаврик відбулося останнє у шостому скликанні пленарне засідання 49 сесії обласної ради. Його відмінність від попередніх – звучання Гімну України в акапельному виконанні хору Сумського вищого училища мистецтв і культури ім..Д.Бортнянського та спільне фото на пам’ять.

Депутати розглянули 20 питань порядку денного. Погодили зміни до обласної програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2015 рік, одним з питань якої було збільшення до 34 тисяч грн. допомоги сім’ям загиблих учасників АТО на поліпшення житлово-побутових умов. У змінах до програми «Правопорядок на 2013-2015 роки» депутати надали СБУ в Сумській області додатково сто тисяч гривень на придбання спеціальних технічних засобів для проведення заходів у зоні АТО.

Були підтримані всі майнові та кадрові питання і два звернення. Перше – до Верховної Ради України щодо законодавчого вдосконалення питань реєстрації речових прав на земельні ділянки, і друге – до Кабінету Міністрів України щодо підтримки ініціативи про передачу цілісного майнового комплексу колишньої садиби І.Харитоненка до сфери управління Міністерства юстиції України.

Після розгляду всіх питань порядку денного до депутатів зі словами вдячності звернулася очільниця депутатського корпусу Віра Лаврик.  «Ми з вами пліч-о-пліч відпрацювали у шостій каденції, за цей період багато зроблено та найголовніше – в області забезпечено мир, спокій та утримано на належному рівні соціальну сферу. Наголошую, що депутати працювали самовіддано, демонструючи свій патріотизм, незважаючи на політичні переконання. Особисто дякую долі, що була депутатом у цьому скликанні. Я багато чому навчилася. Разом із колегами ми чимало зробили для соціально-економічного розвитку області, розв’язання існуючих проблем, працювали на благо наших виборців, задля піднесення добробуту територіальних громад Сумщини. Дякую усім за співпрацю».

Віра Іванівна висловила вдячність за співпрацю депутатам усіх рівнів, обласній та районним державним адміністраціям, громадським організаціям та об’єднанням, які протягом скликання виступали партнерами обласної ради, допомагали їй у здійсненні визначених законом повноважень. Окрема подяка – представникам ЗМІ, які займали об’єктивну, неупереджену позицію, сприяли налагодженню порозуміння між депутатами та громадянами, створювали можливість для публічного діалогу.

Image

 

Image 

 

Image

 

Image 

 

Image 

 

Image 

Перейти до вмісту