Новини

У Соснівці відзначили день села

Image9 вересня 2015 року в селі Соснівка Конотопського району відбулись урочистості з нагоди визволення села від нацистських загарбників та з нагоди заснування населеного пункту.Це  дві дуже   важливі  події,  які  Соснівці святкували одночасно. З точки  зору історії, з висоти погляду  тисячоліть – це можливо і мить, яка нічого не важить, але для звичайних людей,  це життя, це ціла епоха.

Цього дня в центрі Соснівки зібрались багато односельців та гостей. Щирі привітання і побажання подальшого процвітання селу висловили представники районної та місцевої влади.

Було на святі все: святковий концерт, відзначення  нагородами і подарунками, богослужіння в храмі і покладання квітів до пам'ятників загиблим воїнам, різноманітні ігри і конкурси серед дорослих та дітей, можливість безкоштовно посмакувати  козацькою кашею  та показати свої пісенні таланти.

Свято Дня села дозволило зупинитись  на мить у вирі повсякденних турбот, по-новому подивитись на  чарівний куточок України, в якому випало жити і працювати, на талановитих і чуйних людей, які поруч.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту