Новини

Відбулася 55 сесія Конотопської районної ради 6 скликання

ImageВідповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука 9 вересня 2015 року проведено 55 сесію Конотопської районної ради 6 скликання. На пленарному засіданні розглянуто 30 питань порядку денного.  

В роботі сесії взяли участь депутат Сумської обласної ради Олександр Луговий, селищний та сільські голови, керівники правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

Перед тим, як перейти до розгляду питань порядку денного, голова районної ради Анатолій Боярчук з найкращими побажаннями привітав депутатів ювілярів.

Далі народні обранці перейшли до розгляду внесених на сесію питань.

Депутати розглянули і затвердили в новій редакції районні програми: «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2015 рік», «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», оздоровлення та відпочинку дітей на 2015 рік, соціального захисту окремих категорій населення на 2015 рік, «Зміцнення матеріально-технічної бази територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних  послуг Конотопського району»  на 2015 рік. Разом з цим затвердили районну Програму забезпечення відшкодування майнової шкоди (збитків), завданої внаслідок  запровадження карантину тварин (свиней)  населенню села Козацьке Конотопського району на 2015 рік, якою передбачили виділення коштів з резервного фонду районного бюджету на загальну суму 58,8 тис.грн. Внесли зміни і доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік та до районного бюджету на 2015 рік, затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ріллі, фермерському господарству «Артеменка» для ведення фермерського господарства на території Козацької сільської ради Конотопського району Сумської області.

Районна рада розглянула питання медичної і освітянської галузей, при цьому надала згоду на прийняття і передачу міжбюджетних трансфертів на 2015 рік для забезпечення потреб жителів району. Також погодила призначення Савченко Ірини виконуючою обов’язки завідуючої комунальною установою «Районний методичний кабінет Конотопської районної ради».

За підсумками 55 сесії усі внесені на розгляд питання були вирішені позитивно.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту