Новини

Відбувся мітинг-реквієм «У майбутнє несемо звитягу поколінь»

Image6 вересня 2015 року на Конотопщині відбулись урочистості присвячені 72-й річниці визволення Конотопщини від нацистських загарбників та з нагоди Дня міста Конотоп. Участь у заходах взяли  голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, депутати районної ради, ветерани.

 З Днем визволення жителів Конотопщини привітали представники влади, побажали всім здоров’я, щоб кожен день життя був сповнений радістю та новими звершеннями, а добрі справи примножували велич рідного краю та держави.

В знак щирої подяки за ратні подвиги і сподвижницьку мирну працю ветеранам піднесли хліб-сіль на вишитому рушнику, а учні шкіл міста –вручили кожному ветерану букети живих квітів.

Учасникам свята була представлена змістовна та різноманітна концертна програма за участю художніх колективів.

Хвилиною мовчання і військовим салютом зі стрілецької зброї присутні вшанували пам’ять полеглих у Другій світовій війні, а також в зоні проведення антитерористичної операції в наші часи на буремному Південному Сході України від спровокованої агресії Росії.   

Наприкінці мітингу реквієм керівники району і міста, підприємств, установ, громадських та інших організацій, місцеві жителі поклали корзини з квітами до підніжжя пам’ятника Слави, а ветерани – до стіни скорботи, на якій у мармурі висічені імена загиблих та до вічного вогню.

Мітинг завершився урочистим парадним маршем військових підрозділів.

Image 

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту