Новини

«Наша пам’ять не згасла»

ImageВересень 1943 року – священна дата для кожного жителя Конотопського району. В ці перші осінні дні 72 роки тому розпочалося визволення Конотопщини від нациських окупантів.

            3 вересня 2015 року з нагоди пам’ятної дати в с.Попівка Конотопського району на Меморіалі Слави відбувся районний мітинг-реквієм, в якому взяли участь керівництво Конотопського району, представники влади Попівської сільської ради, учнівська молодь, жителі населеного пункту.

Почесними гостями на зібранні були присутні люди, для яких війна – стала незабутньою сторінкою життя, ветерани Павло Федорович Мищенко, Василь Савич Прокопенко та Андрій Данилович Голінко.

Районне керівництво привітали ветеранів та всіх присутніх зі святом та вручили визволителям разом з букетами квітів відзнаки Президента України – медалі «70 років визволення України від фашиських загарбників».

Під звуки метроному учасники святкового мітингу поклали квіти до могил тих, хто не повернувся з війни. Пам’ять про загиблих, низько схиливши голови в журбі на цьому священному місці вшанували хвилиною навчання.

Учасники художньої самодіяльності району квартет «Єзуч» виконали патріотичні пісні.

Ми ніколи не забудемо подвигу своїх дідів і батьків у Другій світовій війні. Хай звершене ними наснажує нас на добрі справи в ім’я зміцнення української держави.

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

Перейти до вмісту