Новини

Відбувся семінар з енергоефективності

Image28 серпня 2015 року в рамках загальнонаціональної програми популяризації державної підтримки населення на утеплення, в адмінбудинку Конотопської  районної державної адміністрації проведено семінар з енергоефективності.

В семінарі взяли участь начальник управління житлово-комунального господарства Сумської обласної державної адміністрації Тарас Омельченко, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук, керівництво райдержадміністрації, селищний та сільські голови, представники банківських установ, що надають кредити, а також ЗМІ.

       Присутні ознайомилися з організаційними заходами побудованого енергозбереження, професійними технічними рішеннями енергоефективного оновлення будинків, умовами надання та відшкодування частини кредитів, залучених на енергоефективні заходи.

Закриваючи захід, голова районної ради Анатолій Боярчук підкреслив, що в сучасних умовах підвищення енергоефективності та впровадження енергозберігаючих технологій є стратегічним завданням національної економіки, органів влади, бізнесу, громадян.

– Визначивши досягнення енергетичної незалежності одним із пріоритетів, держава здійснює конкретні кроки щодо залучення населення до утеплення житла та впровадження інших енергоефективних заходів, – зазначив посадовець.

Image

 Image

Перейти до вмісту