Новини

Урочисте закриття другої зміни дитячого оздоровчого табору «Зірка»

Image3 серпня 2015 року в міжгосподарському дитячому оздоровчому таборі „Зірка”, що в с.Новомутин Конотопського району відбулася урочиста лінійка присвячена закриттю літньої зміни.

 

До дітей на свято завітали голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і депутати районної ради, які побажали дітям бути здоровими, добре навчатися, бути дисциплінованими та активними, а працівникам табору подякували за прекрасно організований ними відпочинок для вихованців табору. Очільники району вручили дітям волейбольний м’яч. Також, депутати районної ради привезли на свято багато фруктів та пригостили дітлахів корисними на вітаміни яблуками, сливами, абрикосами, аличею.

Діти разом зі своїми вихователями привітали почесних гостей, а також висловили вдячність всім своїм наставникам. По закінченню урочистої лінійки відбулися спортивні змагання з волейболу між збірними жіночими і чоловічими командами.  

 Підсумовуючи результати літньої оздоровчої кампанії, голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук відзначив, що вона пройшла досить вдало. Цього річ програма відпочинку дітей була насичена різноплановими культурно-розважальними та спортивними заходами, інтелектуальними та фізичними змаганнями. За час перебування у таборі діти набули нових знань і навичок та чудово відпочили.  

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 

 

Перейти до вмісту