Новини

Відбулася 54 сесія Конотопської районної ради

Image 15 липня 2015 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 54 сесію Конотопської районної ради  6 скликання.

В роботі сесії взяли участь голова та заступники голови райдержадміністрації, селищний та сільські голови, керівники правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, організацій та установ району, управлінь та відділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації.

            До порядку денного 54 сесії було включено для розгляду 15 питань.

Перед початком пленарного засідання голова районної ради Анатолій Боярчук представив новопризначених: тимчасово виконуючого обов’язки начальника Конотопського МВ УМВС України в Сумській області Сергія Вікторовича Лук’яненка та головного лікаря центральної районної лікарні Володимира Вікторовича Носача та побажав їм плідної праці.

Разом з присутніми привітали Козацького сільського голову Сліпухіну Любов Миколаївну з ювілейним днем народження.

Організаторам та активним учасникам святкування 356 річниці перемоги у «Конотопській битві» вручені подяки за його підготовку та проведення.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Почесного громадянина Конотопського району Андрущенка Петра Андрійовича, який помер 9 липня 2015 року.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного, депутати першими заслухали  інформацію щодо викладення в новій редакції програм «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», «Оздоровлення та відпочинку та дітей на 2015 рік» та про «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2015 рік». Затверджені звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району та районного бюджету за 1 півріччя 2015 року.

Наступними депутати внесли зміни і доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік та до районного бюджету на 2015 рік, затвердили Перелік базової мережі закладів культури районного рівня.

Всі питання, що виносились на розгляд 54 сесії районної ради шостого скликання, були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту