Новини

Проведено 52 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image27 травня 2015 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” голова районної ради Анатолій Боярчук провів 52 сесію Конотопської районної ради 6 скликання.

Перед тим, як перейти до розгляду питань порядку денного, голова районної ради Анатолій Боярчук з найкращими побажаннями привітав депутата районної ради Сергія Змислю з нагоди ювілею.

Далі народні обранці перейшли до розгляду винесених на сесію питань.

Спочатку депутати заслухали питання про районну програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2015 рік та погодили внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік.

Потім розглянули питання про хід виконання районної програми «Дитячі меблі» на період до 2015 року, програми соціального захисту населення на 2013-2016 роки та програми використання та охорони земель району на 2008-2015 роки.

Також депутати районної ради затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надані у користування товариствам з обмеженою відповідальністю Конотопського району.

За підсумками 52 сесії усі винесені на розгляд питання були вирішені позитивно.

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту