Новини

Відбулась колегія районної державної адміністрації

Image20 травня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні колегії районної державної адміністрації.

Перед тим як перейти до розгляду питань порядку денного, хвилиною мовчання було вшановано загиблого в зоні АТО жителя селища Питомник, Вирівської сільської ради, Андрія Тамбовцева.

Далі присутні перейшли до розгляду винесених на колегію питань. Зокрема, обговорили хід виконання районної комплексної програми "Освіта Конотопщини" на 2012 – 2015 роки, в ході розгляду якої було розглянуто основні заходи, які виконуються для запровадження у навчальних закладах сприятливих умов для навчання та всебічного розвитку дітей Конотопщини.

Також підбито підсумки проведення щорічної всеукраїнської весняної акції "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів Конотопського району.

У звіті про результати весняної акції було зазначено, що силами громадськості, цього року, було ліквідовано значну кількість сміттєзвалищ, збиралися побутові відходи, прибиралися і приводилися в належний санітарний та естетичний стан прибудинкові території, парки, дитячі майданчики. Висаджувалися дерева, кущі, прибиралися та впорядковувалися вулиці та дороги населених пунктів Конотопщини.

Обговорено питання щодо створення полігону твердих побутових відходів на території Конотопського району, ремонту комунальних доріг та вивозу сміття.

В ході колегії усі питання було розглянуто, визначено першочергові проблеми та намічено шляхи їх вирішення.

Image 

Image 

Перейти до вмісту