Новини

Конотопщина пам’ятає всіх, хто виборов Велику Перемогу!

Image8 травня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у святковій концертній програмі з нагоди Дня Перемоги.

Захід відбувся у в великому залі Конотопської райдержадміністрації, куди були запрошені ветерани Другої світової війни з сіл району, депутати, керівники органів місцевого самоврядування і державної влади, підприємств, установ і організацій, молодь і діти.

Зі словами синівської вдячності за їх ратний і трудовий подвиг до сивочолих ветеранів звернувся керівник району – голова районної ради Анатолій Боярчук.

«У ці непрості для нашої країни дні, свято 9-го травня – 70-річчя Перемоги у Другій світовій війні, нагадує нам про великий подвиг і великі втрати нашого народу. Конотопщина втратила понад 15 тисяч чоловік у Другій світовій війні. Цього дня ми з особливою вдячністю згадуємо про учасників тієї страшної війни, які у важкій, нерівній боротьбі здобули Перемогу», – відзначив Анатолій Васильович під час виступу, щиро привітав присутніх зі святом та побажав усім міцного здоров’я, миру і злагоди.

 «Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!»,- підсумував голова районної ради Анатолій Боярчук та запропонував хвилиною мовчання вшанувати всіх загиблих воїнів.

На згадку про переможний день 9 Травня 1945 року Анатолій Васильович привітав кожного ветерана особисто, вручивши їм квіти і подарунки.

Змістовну концертну програму підготували для ветеранів учасники художньої самодіяльності, передавши в піснях на воєнну тематику всю палітру людських почуттів, надій і переживань, які відчували тоді безпосередні учасники подій.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту