Новини

Вшанування пам’яті Анатолія Шульги

Image8 травня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у лінійці-реквієму, що відбулася у Соснівському навчально-виховному комплексі, в ході якої відкрито меморіальну дошку на честь вшанування пам’яті уродженця с.Заводи Анатолія Шульги, бійця АТО, який  був воїном добровольчого полку «Азов» та загинув під час мінометного обстрілу під Маріуполем в районі Гранітного 27 січня 2015 року.

29 квітня 2015 року рішенням Конотопської районної ради Соснівському  НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області присвоєно ім’я Анатолія Шульги.

"Висловлюю щирі співчуття родині, друзям та знайомим загиблого. Сумую разом з Вами у цей скорботний для нашого краю день. Анатолій Шульга віддав за незалежність нашої держави та мирне майбутнє наших дітей найдорожче – життя. Україна втратила одного з кращих своїх синів. Втім, він назавжди залишиться у наших серцях і пам’яті, стане взірцем для наступних поколінь захисників Вітчизни", – зазначив у своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук.

В заході взяли участь рідні та близькі загиблого, представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, педагоги та учні Соснівського НВК, жителі села.

Присутні вшанували пам’ять Анатолія Шульги хвилиною мовчання.

Цього ж дня Анатолій Боярчук разом з громадою побував на могилі загиблого в АТО бійця Віталія Парфененка в селі Шаповалівка. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героя та поклали квіти.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту