Новини

У Великосамбірському НВК відкрито другу дошкільну групу

Image6 травня 2015 року за участі керівництва району відкрито другу дошкільну групу на базі Великосамбірського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ДНЗ».

 
Розширення дошкільних навчальних закладів  – це ще один крок на шляху вирішення проблеми охоплення дітей дошкільного віку відповідною освітою. Сьогодні малеча отримує право на повноцінне щасливе дитинство. Саме у цих стінах у малечі з'являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть дітям пізнати цей світ. Адже дошкільна освіта надзвичайно важлива – тут малечу навчать читати і рахувати. У перший клас діти підуть добре підготовленими.

В Конотопському районі приділяється особлива увага забезпеченню рівного доступу до освіти вже в дошкільному віці, створюються належні умови для функціонування, збереження та розширення мережі дошкільних навчальних закладів. Покращується матеріально-технічна база, навчально-методичне забезпечення, харчування дітей.

У закладі є все необхідне сучасне ігрове та технологічне обладнання, нові іграшки, меблі. Світлі та затишні кімнати, сучасні ігрові майданчики мають забезпечити належні умови для здобуття дітьми якісної дошкільної освіти.

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту