Новини

Проведено 51 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image29 квітня 2015 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” голова районної ради Анатолій Боярчук провів 51 сесію Конотопської районної ради 6 скликання.

 
Розпочалося сесійне засідання з представлення новопризначеного військового комісара Конотопського об’єднаного міського військового комісаріату – майора Романа Радіоненко. Голова районної ради Анатолій Боярчук привітав нового комісара з призначенням та висловив надію на майбутню продуктивну співпрацю, особливо у питанні щодо належного проведення часткової мобілізації у районі.

Також Анатолій Васильович вручив пам’ятні адреси з нагоди ювілеїв депутатам Конотопської районної ради Сергію Черевку, Віктору Кидибцю та Землянському сільському голові Ніні Мозговій.

Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Першими депутати заслухали питання про звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 1 квартал 2015 року та звіт про виконання районного бюджету за 1 квартал 2015 року. Також погодили внесення змін до районної програми оздоровлення та  відпочинку дітей на 2015 рік, обговорили районну програму «Створення належних умов для забезпечення надання якісних медичних послуг в лікувально-профілактичних підрозділах Центру первинної медико-санітарної допомоги Конотопського району на 2015 рік» та питання прийняття міжбюджетного трансферту на 2015 рік для ремонту Духанівського фельдшерсько-акушерського пункту Центру первинної медико-санітарної  допомоги Конотопського району.

Розглянули зміни до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік та до районного бюджету на 2015 рік. Далі народні обранці одноголосно підтримали пропозицію щодо присвоєння Соснівському НВК «Загальноосвітня школа I-IІI ступенів – дошкільний навчальний заклад» Конотопської районної ради Сумської області імені Анатолія Шульги, відомого під позивним «Бізон» – уродженця с.Заводи Конотопського району, який  був воїном добровольчого полку «Азов» та загинув під час мінометного обстрілу під Маріуполем в районі Гранітного 27 січня 2015 року.

За підсумками 51 сесії усі винесені на розгляд питання були вирішені позитивно.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту