Новини

Участь голови районної ради Анатолія Боярчука у спільному засіданні колегій правоохоронних органів

Image17 квітня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у спільному засіданні колегій прокуратури Сумської області, управління Міністерства внутрішніх справ України у Сумській області, управління Служби безпеки України у Сумській області та Головного управління Державної фіскальної служби у Сумській області.

 Засідання відбулося в актовому залі обласної прокуратури. Розглядалися питання про стан забезпечення законності, запобігання і протидії злочинності та корупції правоохоронними органами у Конотопському районі. Обговорено додержання вимог кримінального процесуального законодавства, розкриття кримінальних правопорушень, дотримання конституційних прав громадян, а також стан відшкодування збитків, завданих злочинами на Конотопщині.

В результаті активних обговорень визначено недоліки і прорахунки правоохоронних органів, запропоновано розробити комплекс спільних заходів, направлених на зміцнення законності і правопорядку, усунення їх негативних наслідків та підвищення ефективності протидії злочинності та корупції на території району.

Перейти до вмісту