Новини

Проведено 50 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image25 березня 2015 року відповідно до Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” під головуванням голови районної ради Анатолія Боярчука проведено 50 сесію Конотопської районної ради 6 скликання.

 Голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив, що згідно Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» до Конотопського району прибули демобілізовані військові, які протягом року захищали країну в зоні АТО. З цієї нагоди військовослужбовців було запрошено на засідання сесії районної ради для того, щоб висловити їм слова вдячності за витримку, мужність, героїзм, побажати здоров’я, миру та нагородити подяками. Анатолій Васильович особисто нагородив хлопців та подякував їм за самовіддану службу на благо Батьківщини від усієї громади Конотопщини.

Далі депутати перейшли до розгляду 13 питань порядку денного.

Першим заслухано питання про районну Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2015 рік. Далі розглянуто питання про прийняття міжбюджетного трансферту на 2015 рік у вигляді іншої субвенції з селищного та  сільських бюджетів району, а також низку питань про викладення районних програм, таких як: «Дитячі меблі» на період до 2015 року, «Освіта Конотопщини на 2012-2015 роки», «Програма соціального захисту населення на 2013-2016 роки» та Програма по виявленню, локалізації та ліквідації амброзії полинолистої в Конотопському районі на 2015 – 2020 роки. Обговорено земельні питання, що стосуються затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок ріллі, наданих фізичним особам підприємцям.

Також розглядалися питання щодо внесення змін та доповнень до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2015 рік та до районного бюджету на 2015 рік.

За підсумками 50 сесії усі винесені на розгляд питання були вирішені позитивно.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту