Новини

Відбулися засідання постійних комісій та президія районної ради

Image25 лютого 2015 року готуючись до сорок дев’ятої сесії шостого скликання у районній раді відбулися засідання постійних комісій.

 
В ході засідань депутати районної ради заслухали звіт голови районної ради Анатолія Боярчука про свою діяльність, звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2014 рік та звіт про виконання районного бюджету за 2014 рік.

Також було обговорено зміни до районного бюджету на 2015 рік, питання про затвердження статуту Шаповалівському  НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» Конотопської районної ради Сумської області у зв’язку з присвоєнням  Шаповалівському  НВК імені Віталія Парфененка, програми, які стосуються закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, питання щодо передачі міжбюджетних трансфертів по 4 сільським радам та інші.

Після засідань постійних комісій відбулася президія районної ради, на якій попередньо було розглянуто питання, що вносяться на розгляд 49 сесії районної ради та прийнято рішення по обговоренню питання щодо присвоєння Соснівському НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» імені-героя земляка Анатолія Шульги, який загинув в зоні АТО в січні 2015 року.

Image

Image 

Image 

Перейти до вмісту