Новини

Участь голови районної ради у підсумковій нараді працівників закладів культури району

Image11 лютого 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у підсумковій нараді працівників закладів культури Конотопського району.

 
На заході було підбито підсумки роботи відділу культури Конотопської райдержадміністрації, а також кожного культурного закладу району окремо – будинків культури, сільських клубів та бібліотек Конотопщини.

Звіт відбувся у вигляді доповіді, що була підкріплена відео-презентацією, на якій було продемонстровано усі культурно-масові заходи, які відбувалися за 2014 рік у районі. Також було висвітлено показники про виділення бюджетних коштів на клубні формування, пам’ятники історії, на опалення культурних закладів, ремонт та інше.

У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив: «2014 рік, як ви вже освідчились з доповіді та відео-презентації, був продуктивний для галузі культури Конотопщини. І я, в першу чергу, хочу подякувати всім працівникам культури району за те, що кожен з вас на своєму робочому місці робить все можливе, щоб його робота була оцінена позитивно громадою».

Керівник району підкреслив, що заклад культури на селі – це обличчя сільської ради в особі сільського голови. І відмітив, що більшість сільських голів розуміють, що сільський будинок культури, клуб чи бібліотека – один з осередків духовності.

Також Анатолій Боярчук вручив грамоту Кошарівському сільському голові Миколі Йотці за вагомий особистий внесок у розвиток культури на селі, зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури.

Цього ж дня районна бібліотека провела книжкову виставку, на якій голова районної ради оглянув творчі роботи користувачів сільських бібліотек та вироби дітей з району.

Image 

Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту