Новини

Участь голови районної ради Анатолія Боярчука у робочій нараді Сумської обласної ради

Image28 січня 2015 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у робочій нараді, яка відбулась у Сумській обласній раді під головуванням заступника голови Віри Лаврик.

 
Нарада була обумовлена прийняттям місцевих бюджетів на поточний рік на зміненій законодавчій основі. В першу чергу – внесення змін до Податкового та Бюджетного законодавства, в результаті чого змінилися засади формування як надходжень так і видатків місцевих бюджетів. В ході наради керівники районів мали можливість разом поспілкуватися, задати запитання фахівцям, поділитися думками і напрацювати алгоритм дій щодо оптимізації бюджетів.

На засіданні також обговорили питання про проведення підсумків по виконанню місцевих бюджетів за 2014 рік, розглядалися теми земельного оподаткування, ситуації в АПК, питання надходження податків та нагальні проблеми районів.

В ході зустрічі Анатолій Боярчук взяв активну участь в обговоренні вищезазначених питань та окреслив основні напрямки соціально-економічного розвитку Конотопського району.

Image 

Image 

 

Перейти до вмісту