48 сесія 6 скликання (21.01.2015)

Про встановлення середньої вартості харчування дітей дошкільного віку за одне відвідування…

 Image

                                                                                                                                                                                                                                                 

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

ШОСТЕ  СКЛИКАННЯ

СОРОК ВОСЬМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

21.01.2015

Про встановлення середньої вартості харчування дітей дошкільного віку за одне відвідування та харчування учнів 1-4 класів

Відповідно до ч.5 ст. 35 Закону України «Про дошкільну освіту», ч.1 ст. 25 Закону України «Про освіту» зі змінами, затвердженими Законом України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України», керуючись статтею 43 «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1.Встановити середню вартість харчування дітей у дошкільних навчальних закладах навчально-виховних комплексів сільської місцевості в розмірі 12 (дванадцять) гривень за одне відвідування: за рахунок коштів районного бюджету у розмірі 60%, що складає  7,2 грн.; батьківська плата у розмірі 40%, що складає 4,8 грн.

2.Встановити середню вартість харчування дітей у дошкільному навчальному закладі Дубов’язівського НВК «СШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» Конотопської районної ради Сумської області в розмірі 12 (дванадцять) гривень за одне відвідування: за рахунок коштів районного бюджету у розмірі 40%, що складає 4,8 грн.; батьківська плата у розмірі 60%, що складає 7,2 грн.

3.Здійснювати харчування учнів 1-4 класів за рахунок коштів районного бюджету та встановити вартість харчування учнів в розмірі 5,0 грн. в день; дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених сімей, дітей з багатодітних сімей, які навчаються у навчально-виховних закладах району, в розмірі 6,0 грн. в день.

4.Від плати за харчування дитини звільняти батьків або осіб, які їх заміняють, відповідно до чинного законодавства.

5.Визнати такими, що втратили чинність рішення районної ради від 18.12.2007 «Про організацію харчування учнів у навчально-виховних закладах району», від 20.08.2008 «Про внесення змін до пункту 1 рішення районної ради  від 18.12.2007 «Про організацію харчування учнів у навчально-виховних закладах району» та від 14.12.2012 «Про встановлення середньої вартості харчування дітей дошкільного віку за одне відвідування».

6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, а організацію виконання на відділ освіти, молоді та спорту Конотопської районної державної адміністрації.

Голова районної ради                                                                   А.В.Боярчук

Тимощук  6 64 43

Надіслана: до протоколу –1, постійній комісії з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров'я та соціального захисту-1, управлінню соціального захисту населення РДА-1, фінансовому управлінню  РДА-1, відділ економічного розвитку та торгівлі РДА – 1, відділу освіти молоді та спорту  РДА -1.

Перейти до вмісту