Новини

Проведено засідання 47 сесії Конотопської районної ради 6 скликання

Image24 грудня 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук провів 47 сесію Конотопської районної ради 6 скликання.

 
На засідання було винесено 7 питань порядку денного, які попередньо були погоджені постійними комісіями та президією районної ради.

Депутати заслухали питання про викладення районної комплексної програми «Освіта Конотопщини  на 2012-2015 роки» в новій редакції, а також про погодження  призначення на посаду директора В’язівського НВК «загальноосвітня  школа I-III ступенів-дошкільний   навчальний заклад» Конотопської  районної  ради  Сумської області.

Розглянули питання про внесення  змін до Програми економічного і соціального розвитку  Конотопського району  на  2014  рік та до районного бюджету на 2014 рік.

Також обговорили затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду із земель державної власності ТОВ «Мотордеталь-Конотоп» під артезіанську свердловину за межами населеного пункту на території Вирівської сільської ради Конотопського району Сумської області.

Наприкінці сесії було затверджено план роботи районної ради на 1 півріччя 2015 року та обговорено зняття з контролю рішень районної ради.

За підсумками сесії депутатами районної ради було прийнято відповідні рішення.

Image 

Image

Image 

Перейти до вмісту