Новини

У селі Тернівка відкрито сучасний молочний комплекс

Image23 грудня 2014 року у ТОВ «Вітчизна», що в селі Тернівка Конотопського району, відбулось урочисте відкриття сучасного молочно-тваринного комплексу, за участі голови обласної ради Миколи Клочка та голови районної ради Анатолія Боярчука.

 
Представники влади теплими словами вітали громаду з цією визначною подією та оглянули приміщення: корівник зі спеціальним обладнанням та лабораторію для аналізу молочної продукції.

Голова обласної ради Микола Клочко зазначив: «Сьогодні знакова подія для Конотопського району, тому що в цей час не кожний інвестор хоче вкласти свої кошти, бо на сході ще йдуть бойові дії. Але ми сподіваємось на краще, що наступить мир, злагода і порозуміння на українській землі.

І все ж таки знайшлись люди, які вірять в Україну, її майбутнє. Завдяки таким людям, як Чижик Сергій В’ячеславович, будівельникам, проектантам, і всім, хто має відношення до цього проекту, сьогодні відкривається цей комплекс.

Інвестиції для області, для району, це дуже важливо, тому що це робота насамперед для простих людей, що будуть працювати на цьому комплексі. Це також місцевий продукт – продукт для наших дітей, продукт, який споживають тисячі людей.

Я хочу висловити слова привітання і подяки від усього депутатського корпусу обласної ради, від себе особисто, та привітати всіх мешканців Конотопського району, що такий комплекс відкривається. І я свято вірю в те, що це не останній комплекс, який будується в цьому районі. Слава Україні!»,- підсумував очільник області.

            В свою чергу голова районної ради Анатолій Боярчук зазначив, що команда ТОВ «Вітчизна» створили на цьому місці сучасне успішне господарство, збудувавши всю інфраструктуру. У той час, коли в господарствах зменшують поголів’я худоби, в ТОВ „Вітчизна”, навпаки, збільшують.

Тваринницький комплекс дійсно є технологічною фабрикою з виробництва молока. Всі процеси на підприємстві виконуються суворо за виробничою програмою, спрямованою на конкретний результат. 

Тваринницькі приміщення обладнані сучасними виробничими засобами за прогресивними технологіями, під високий рівень виробництва на науковому підґрунті. Процес доїння корів проходить у технологічному залі з використанням відповідних комп’ютерних програм.

На високому генетично-племінному рівні проводиться відтворення стада.

Будівництво даного об’єкту – приклад ефективної взаємодії бізнесу і влади.

       На переконання керівника області і району, реалізація нових інвестиційних проектів сприятиме підвищенню рівня зайнятості сільського населення, а відтак – і рівня життя на селі.

            Image

            Image

            Image

            Image

            Image

            Image

            Image

       

           

            

 

Перейти до вмісту