Новини

Участь голови районної ради у презентації пропозицій китайської компанії

Image12 грудня 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у презентації виробничих можливостей та інвестиційних пропозицій китайської компанії з проектування, виготовлення та будівництва об’єктів альтернативної енергетики, яка відбулася у приміщенні Сумської обласної ради.

Компанію із Китая представляв директор міжнародних проектів КНР Дончжі Янг.

Мова йшла про будівництво станцій з виробництва електроенергії. Китайська компанія готова розглянути можливість реалізації інвестиційного проекту з будівництва електростанції на основі біомаси на території Сумської області для забезпечення електричною та тепловою енергією крупних промислових підприємств, енерговитратних виробництв, житлових районів та міст.

Дончжі Янг детально розповів про енергозберігаючу систему Китаю, про підприємства у цьому напрямку, вислухав усі пропозиції та побажання, і зазначив, що він поки що лише збирає повну інформацію про можливе співробітництво з Сумським регіоном, але не робить конкретних пропозицій або заяв про інвестиції. Тим не менше, деякі з них його дуже зацікавили і він зазначив, що вони обов’язково будуть розглянуті.

Image

Image

Image 

 

 

Перейти до вмісту