Новини

Проведено 46 сесію Конотопської районної ради 6 скликання

Image26 листопада 2014 року голова районної ради Анатолій Боярчук провів 46 сесію Конотопської районної ради 6 скликання.

Засідання розпочалося з вшанування хвилиною мовчання загиблого уродженця Шаповалівки Віталія Парфенка, який ніс службу в аеромобільній бригаді в Донецькій області та всіх загиблих військовослужбовців у зоні АТО.

Враховуючи рішення президії районної ради від 12 листопада 2014 року, голова районної ради Анатолій Боярчук повідомив присутніх, що районна рада оголошує проведення громадського обговорення з питання присвоєння імені Віталія Парфененка Шаповалівському навчально-виховному комплексу «ЗОШ І – ІІ ст.-ДНЗ».

Перед початком розгляду винесених на засідання питань, Анатолій Боярчук поздоровив депутата районної ради Володимира Козенко з ювілеєм та вручив йому пам’ятну адресу. Також за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток галузі сільського господарства району протягом 40-років на посаді директора сільськогосподарських підприємств, пам’ятною адресою було відзначено Геннадія Берднікова – директора ПСП «Мир» та депутата районної ради восьми скликань.

Далі учасники засідання перейшли до розгляду 32 питань порядку денного.

Було заслухано питання про затвердження звіту про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 9 місяців 2014 року, обговорено звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2014 року та внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2014 рік».

Далі депутати розглянули районні програми, зокрема: програму соціального захисту населення на 2013-2016 роки, про викладення в новій редакції районної програми соціального захисту окремих категорій населення на 2014 рік, про внесення змін і доповнень до програми економічного та соціального розвитку Конотопського району на 2014 рік, обговорили програму розвитку малого та середнього підприємництва в Конотопському районі та інші.

Також було обговорено низку питань про внесення змін до 11 статутів навчально-виховних комплексів загальноосвітніх шкіл району.

В результаті засідання по кожному розглянутому питанню було прийнято відповідні рішення.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту